TARJOUSKAMPPIS

Kurkkaa huikeat tarjoukset ajalle 19.–21.11. !

KATSO KAIKKI

Sateenkaari ja Pride korvakorut

Sateenkaaren sävyissä upeasti hehkuvat Pride korvakorut valmistetaan käsityönä Suomessa. Tutustu valikoimaan ja valitse suosikki sävy-kombosi! Tältä sivulta löydät myös muita Sateenkaari-tuotteita.

Tarjouskoodi: Koodilla PROUD saat tilauksestasi 20% alennuksen!

Pride korvakorut

Pride korvakorut valmistetaan rakkaudella Hämeenlinnassa sijaitsevalla työhuoneellamme. Vaikka sävyjä löytyy moneen lähtöön, jokainen koru on uniikki. Huolellisesti valmistetut Pride korvakorut ovat laadukas lahja itselle tai ystävälle, sillä ne voi lähettää helposti myös kirjekuoressa ja näin ilostuttaa ystävää.

Pride korvakorut on saatavilla useissa eri sävyvaihtoehdoissa: voit valita, haluatko korvakorujen olevan enemmän sinisen, keltaisen, oranssin tai pinkin sävyisiä. Liukuvärjätty kangas saa nimittäin aivan uuden ilmeen, kun sen valmistetaan korvakoruksi aloittamalla eri kohdasta sateenkaaren sävyä.

Arvomme

Rakkaus kuuluu kaikille. Tiesitkö, että valmistamme yhteistyössä Green House Wearin kanssa bindereitä Sateenkaarikaupalle? Sateenkaarikaupan ensimmäinen oma binder-malli Freedom Binder on suunniteltu erityisesti mukavuus edellä.