Käsintehdyt joulukortit

Käsintehdyt joulukortit ilahduttavat ystävää, vanhempia ja isovanhempia. Kaikki MAKEEdesignin joulukortit valmistetaan käsityönä Suomessa, hämeenlinnalaisen perheyrityksen pienessä pajassa. Käytämme käsintehdyissä joulukorteissa materiaalina kangasta, nahkaa ja silkkinauhaa.

Tutustu myös kukkakortteihin, ruusukortteihin ja isänpäiväkortteihin! Löydät valikoimastamme myös suloiset vauvakortit vastasyntyneelle sekä ihanat ystävänpäiväkortit.

Itsetehdyt joulukortit

MAKEEdesignin itsetehdyt joulukortit ovat kauniita ja laadukkaita. Kaikki kortit ovat sisältä tyhjiä. Pakkaus sisältää myös kirjekuoren. Halutessasi voit tilata käsintehdyt joulukortit netistä verkkokaupastamme myös suoraan vastaanottajalle. Jätä tällöin tilauslomakkeella viesti, jonka haluat meidän kirjoittavan kauniilla käsialalla itsetehtyyn korttiin ja toimitamme sen suoraan vastaanottajalle.

Käsintehdyt joulukortit ovat kaunis osoitus kortin saajalle: suomalaista käsityötä arvostetaan, ja olemme saaneet joulukorteistamme paljon positiivista palautetta. Muista sinäkin tänä vuonna läheistä itsetehdyllä kortilla!